13.4 C
Lloret de Mar

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L'expert en internet Genís Roca.
L'expert en internet Genís Roca.

Darreres Notícies

Un dels 25 espanyols més influents a Internet, Genís Roca, s’adreçarà aquesta tarda a les entitats culturals de Lloret. El president de la Fundacio.cat s’adreçarà al sector per tal de desmuntar els mites i posar l’accent sobre les oportunitats que sorgeixen en el marc de l’anomenada transformació digital.

La xerrada de Genís Roca forma part del cicle de xerrades que organitza l’Ajuntament sobre oportunitats i reptes després de la Covid-19. La finalitat és donar un cop de mà a les entitats i associacions cultural de Lloret.

Roca, que ja va ser a Lloret anys enrere amb les jornades Repensa, argumenta que aquest sector ha de conèixer millor el seu públic, que cal canviar la manera de fer les coses i treballar en xarxa.

“Cal una bona gestió de públics, amb la col·laboració de teatres, cinemes, biblioteques i altres sectors…”

Genís Roca

Genís Roca posarà uns quants exemples pràctics, com va passar a Barcelona amb el concert de Love of Lesbian que va unir la indústria musical. La xerrada amb l’expert en Internet es farà de manera virtual aquest dimecres, a partir de les 19h. Per participar-hi, cal entrar a l’enllaç de Zoom t.ly/dqGS.

El cartell del cicle

Recordem que la primera conferència es va fer la setmana passada, amb Joan Rosinach, periodista i consultor del departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés. El ponent va plantejar quins són els reptes de les entitats en l’era post-covid.

El cicle el tancarà, el 12 de maig, Alba Colombo, professora d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i investigadora principal del projecte de recerca europeu FestSpace sobre esdeveniments i espai públic. Colombo parlarà sobre com han de ser a partir d’ara els models de festivals i festivitats culturals en l’era post-covid-19.

spot_img

El + Vist