10.1 C
Lloret de Mar

La participació ciutadana i la revolució digital tindran un pes important a ‘Repensa Lloret’

La jornada es farà el 4 de novembre i es demana la participació dels veïns, que es poden inscriure a repensa.lloretdemar.org.

Genís Roca i Daniel Tarragó
Genís Roca i Daniel Tarragó

Darreres Notícies

Un dels punts claus que es posaran sobre la taula a la jornada Repensa Lloret serà el de la participació ciutadana. Una eina que cada cop els experts consideren més necessària a l’hora de fer política. És l’opinió de Daniel Tarragó, que és soci-director de Neòpolis Consultoria d’Innovació Social en l’àmbit públic i que serà un dels ponents de la jornada del 4 de novembre. Tarragó lamenta que cadascú entengui el concepte de participació ciutadana com vol i assenyala que del que es tracta és de “fer política amb la gent”.

Segons Daniel Tarragó hi ha tres passos importants a l’hora de fomentar la participació ciutadana: informar sobre el que es vol deliberar, donar veu als ciutadans de manera ordenada i explicar sempre si es tira o no endavant una iniciativa i argumentar la decisió presa. En aquest sentit, Tarragó reconeix que fer política ben feta implica no poder satisfer a tothom de manera individual.

Tarragó serà un dels ponents de la jornada Repensa Lloret, com també ho serà Genís Roca, president de l’empresa Roca & Salvatella i considerat un dels màxims experts del país en l’anomenada revolució digital. Precisament, oferirà una conferència sobre les oportunitats que la revolució digital dóna a les ciutats turístiques. La més important, la possibilitat de tenir relació directa amb les audiències finals. D’aquesta manera, Roca assenyala que Lloret podria tenir bases de dades especialitzades segons l’usuari final al qual vulgui arribar.

Per escoltar aquests i altres especialistes que tractaran temes per millorar la destinació de Lloret, tothom que ho vulgui pot participar a la jornada Repensa Lloret. Tindrà lloc dimecres de la setmana que ve, 4 de novembre, a l’hotel Olympic. Per ara hi ha uns 170 inscrits i encara queden moltes places disponibles. Els interessats poden apuntar-se a través de la pàgina web repensa.lloretdemar.org.

spot_img

El + Vist