13.9 C
Lloret de Mar
Un dels ponents, Genís Roca (Wikipedia)

Tres experts plantejaran a les entitats com ha de ser la represa de l’activitat post-covid-19

Les conferències es faran entre aquest dimecres i el 12 de maig i plantejaran els reptes i les oportunitats de les entitats en l'era post-covid.

Un dels ponents, Genís Roca (Wikipedia)

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

L’àrea de Promoció Cultural de l’Ajuntament organitza un cicle de xerrades digitals sobre oportunitats i reptes després de la Covid-19. Són tres conferències adreçades a entitats i associacions culturals, amb l’objectiu d’ajudar-los a obrir nous horitzons.

El cartell del cicle
El cartell del cicle

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, creu que és un bon moment per donar les eines necessàries a les entitats perquè puguin reprendre l’activitat quan la situació de pandèmia ho permeti. Un moment que el regidor confia que arribi aviat.  

“Ara sembla que estem sortint d’aquest túnel i creiem que és el moment d’ajudar a les nostres entitats”

Cristian Fernández

La primera conferència es farà aquest dimecres, 28 d’abril, amb Joan Rosinach, periodista i consultor del departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés. El ponent plantejarà quins són els reptes de les entitats en l’era post-covid.

La segona s’ha programat per al 5 de maig, amb Genís Roca, president de la Fundació.cat i considerat un dels 25 espanyols més influents a Internet. En aquesta ocasió, es plantejaran els mites i les oportunitats que aporta la transformació digital al sector cultural.

Alba Colombo, ponent del cicle (UOC)
Alba Colombo, ponent del cicle (UOC)

El cicle el tancarà, el 12 de maig, la doctora Alba Colombo, professora d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i investigadora principal del projecte de recerca europeu FestSpace sobre esdeveniments i espai públic. Colombo parlarà sobre com han de ser a partir d’ara els models de festivals i festivitats culturals en l’era post-covid-19.

Totes les xerrades es faran de manera virtual, a partir de les set de la tarda.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.