27.2 C
Lloret de Mar
Un dels ponents, Genís Roca (Wikipedia)

Tres experts plantejaran a les entitats com ha de ser la represa de l’activitat post-covid-19

Les conferències es faran entre aquest dimecres i el 12 de maig i plantejaran els reptes i les oportunitats de les entitats en l'era post-covid.

Un dels ponents, Genís Roca (Wikipedia)

Darreres Notícies

L’àrea de Promoció Cultural de l’Ajuntament organitza un cicle de xerrades digitals sobre oportunitats i reptes després de la Covid-19. Són tres conferències adreçades a entitats i associacions culturals, amb l’objectiu d’ajudar-los a obrir nous horitzons.

El cartell del cicle
El cartell del cicle

El regidor de Cultura, Cristian Fernández, creu que és un bon moment per donar les eines necessàries a les entitats perquè puguin reprendre l’activitat quan la situació de pandèmia ho permeti. Un moment que el regidor confia que arribi aviat.  

“Ara sembla que estem sortint d’aquest túnel i creiem que és el moment d’ajudar a les nostres entitats”

Cristian Fernández

La primera conferència es farà aquest dimecres, 28 d’abril, amb Joan Rosinach, periodista i consultor del departament de Consultoria i Estudis de la Fundació Pere Tarrés. El ponent plantejarà quins són els reptes de les entitats en l’era post-covid.

La segona s’ha programat per al 5 de maig, amb Genís Roca, president de la Fundació.cat i considerat un dels 25 espanyols més influents a Internet. En aquesta ocasió, es plantejaran els mites i les oportunitats que aporta la transformació digital al sector cultural.

Alba Colombo, ponent del cicle (UOC)
Alba Colombo, ponent del cicle (UOC)

El cicle el tancarà, el 12 de maig, la doctora Alba Colombo, professora d’Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i investigadora principal del projecte de recerca europeu FestSpace sobre esdeveniments i espai públic. Colombo parlarà sobre com han de ser a partir d’ara els models de festivals i festivitats culturals en l’era post-covid-19.

Totes les xerrades es faran de manera virtual, a partir de les set de la tarda.

spot_img

El + Vist