9.9 C
Lloret de Mar

Hemingway i el daiquiri, en una acció promocional a Madrid

Ha estat en una trobada organitzada pel Convention Bureau, amb professionals madrilenys del sector MICE.

Representants de la destinació i d'Amargura Cultura, a més de l'actor Joan Romà Ortiz, a Madrid.
Representants de la destinació i d'Amargura Cultura, a més de l'actor Joan Romà Ortiz, a Madrid.

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau ha organitzat una trobada amb diversos professionals del sector MICE a Madrid. Es va dur a terme la setmana passada, amb l’assistència d’organitzadors professionals de congressos i esdeveniments, que van poder conèixer l’oferta especialitzada de la destinació i el seu llegat indià.

servicios profesionales jimenez

La trobada va tenir com a fil conductor la història del daiquiri, el còctel que va popularitzar el bàrman amb arrels lloretenques Constante Ribalaigua, i la seva relació amb l’escriptor Ernest Hemingway, que freqüentava el bar El Floridita a l’Havana, on Ribalaigua hi servia els seus combinats.

https://twitter.com/amarguracultura/status/1441686659733417989

D’aquesta manera, es va fer una representació, amb la presència de l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz, interpretant Ernest Hemingway. Va ser un show que va anar a càrrec de l’empresa lloretenca Amargura Cultura. Un dels seus membres, David Barba, assegura que el monòleg ha estat “excepcional“.

L’actor Joan Romà Ortiz assegura que és “un luxe representar Lloret a través de personatges com Hemingway” i afegeix que en la presentació a Madrid “la gent va quedar al·lucinada, va ser un cop d’efecte, que sortís aquest personatge”.

Montse Belisario, directora del Lloret Convention Bureau, subratlla que ha estat “una presentació molt especial” i que “feia temps que volíem fer una trobada presencial amb les agències de Madrid, un dels nostres principals clients”.

La jornada va acabar amb un espai de còctel. Els participants van generar sinergies amb els representants del Lloret Convention Bureau i els membres de l’entitat que es van desplaçar fins a Madrid, com van ser Evenia Hotels i Guitart Hotels.

spot_img

El + Vist