11.3 C
Lloret de Mar

Hostalric acull un concert benèfic de Lídia Pujol, organitzat per Procés Constituent

A Hostalric, el Procés Constituent organitza un concert benèfic per donar un cop de mà a les cooperatives laborals. L’artista serà Lídia Pujol, que oferirà el seu espectacle Farem la revolució i la tornarem a fer, segons ha explicat un dels organitzadors, Jordi Antoni Sanz. El Procés Constituent ha decidit ajudar les cooperatives laborals perquè […]

Lídia Pujol
Lídia Pujol

Darreres Notícies

A Hostalric, el Procés Constituent organitza un concert benèfic per donar un cop de mà a les cooperatives laborals. L’artista serà Lídia Pujol, que oferirà el seu espectacle Farem la revolució i la tornarem a fer, segons ha explicat un dels organitzadors, Jordi Antoni Sanz.

El Procés Constituent ha decidit ajudar les cooperatives laborals perquè creu que és una manera d’ajudar els més necessitats amb dignitat. Les cooperatives laborals que volen ajudar des del Procés són una mena de central de serveis.

El concert benèfic de Lídia Pujol es farà dissabte al teatre Serafí Pitarra d’Hostalric. L’actuació començarà dissabte a dos quarts de deu de la nit i l’entrada, que es pot comprar pel portal de Code Tickets, val entre deu i dotze euros.

spot_img

El + Vist