8 C
Lloret de Mar

ICV – EUiA commemora la proclamació de la Segona República amb el concurs ‘Tombem la truita’

És un concurs de truites que es farà aquest diumenge al matí, d'11 a 13 hores, a la Font de la Kaikuta, al barri del Rieral.

Cartell del concurs
Cartell del concurs

Darreres Notícies

Transmetre els valors republicans i, en especial, els de la Segona República espanyola, de la qual aquest dissabte, 14 d’abril, se celebra el 87è aniversari. Aquest és el principal objectiu del concurs Tombem la truita, convocat aquest diumenge per ICV-EUiA.

servicios profesionales jimenez

El seu portaveu, Xavier Rodríguez Pacios, explica que cal posar de relleu tots els avenços que va suposar la proclamació de la República. El nom, tombar la truita, fa referència precisament a la voluntat de tombar la monarquia.

És la segona edició d’aquest certamen, que consisteix en presentar la millor truita, feta amb els ingredients que es vulgui. El premi serà un sopar per a dues persones. Es farà aquest diumenge al matí, d’onze a una, a la Font de la Kaikuta, al barri del Rieral.

D’altra banda, aquest divendres, la coalició, per tercer any, penjarà banderes de la Segona República a diferents llocs de la vila. Tot plegat coincidirà amb la publicació de la nova edició de la revista d’ICV – EUiA: l’Espurna.

spot_img

El + Vist