11.1 C
Lloret de Mar

ICV-EUIA organitza un concurs per “premiar el contracte més precari” de Lloret

L’objectiu principal és conscienciar sobre l’empitjorament de les condicions de la classe treballadora a la vila.

Cartell del concurs
Cartell del concurs

Darreres Notícies

ICV-EUiA busca el contracte més precari de Lloret. Per aquest motiu organitza, per primera vegada, un concurs en què es premiarà l’experiència laboral de menor durada i el major encadenament de contractes en un any.

L’objectiu principal és conscienciar sobre l’empitjorament de les condicions de la classe treballadora a la vila. Posen la mirada en la reforma laboral, que consideren que no ha servit per crear més llocs de feina. Segons un membre de la coalició, Lluís Fuertes, “Espanya és el quart país en l’anomenada bretxa salarial, un empleat espanyol amb un sou mitjà necessita treballar set dies de manera ininterrompuda per guanyar el mateix que el director general en una hora”.

Es poden presentar al concurs els treballadors i treballadores amb residència a Lloret o que desenvolupin la seva tasca professional a la vila. En tot el procés, “el nom de l’empresa no es farà públic per evitar possibles conflictes que pugui tenir la persona que participi”, apunta Fuertes.

Els guanyadors de cada categoria rebran un any d’afiliació gratuïta en un sindicat de classe a escollir. D’aquesta manera, es vol reforçar la unitat entre els treballadors.

Hi ha temps de participar fins al 27 d’abril. Els premis s’entregaran l’1 de maig, en la celebració de la Festa de l’Espurna. Les bases del concurs es poden consultar al web de la coalició.

spot_img

El + Vist