31.3 C
Lloret de Mar
Casal Municipal de la Gent Gran

ICV-EUiA proposa crear un Consell Assessor de la Gent Gran a Lloret

La coalició defensa que el col•lectiu de la gent gran a Lloret té molt de pes i és necessari que tingui un òrgan de participació.

Casal Municipal de la Gent Gran

Darreres Notícies

ICV-EUiA demana que es creï un Consell Assessor de la Gent Gran a Lloret. La coalició, que farà la proposta a través d’una moció al proper ple municipal, argumenta que ja fa temps que tenien aquesta proposta en ment, però que la presenten després que a l’últim ple s’aprovés l’adhesió de Lloret a la xarxa de l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per a ciutats amigables amb la gent gran.

El regidor Miguel Gracia ha explicat que el consell tindria com a funcions principals treballar a favor del benestar i la qualitat de vida del sector i ser un òrgan consultiu i de participació de l’Ajuntament en les qüestions que afecten el col•lectiu.

Gracia defensa que el col•lectiu de la gent gran a Lloret té molt de pes i és necessari que tingui un òrgan de participació.

Tot i que la moció proposa crear el reglament de l’òrgan, Miguel Gracia creu que hi ha diverses associacions locals que haurien de tenir-hi representació. Segons Gracia, en altres municipis on s’ha creat el Consell Assessor de la Gent Gran el resultat és molt positiu.

La moció es debatrà en el proper ple municipal, que se celebrarà dilluns que ve, dia 29.

spot_img

El + Vist