4.2 C
Lloret de Mar
Dos agents de la Policia Local de Lloret de Mar

Identifiquen els responsables d’un compte que convidava els joves a barallar-se i penjar els vídeos

Els autors del perfil, que ja s'ha desactivat, són menors residents a la vila i la Policia Local els va localitzar arran d'una denúncia.

Dos agents de la Policia Local de Lloret de Mar

Darreres Notícies

La Policia Local ha identificat els responsables del grup LloretFight, que a través de les xarxes socials convidava als joves a gravar-se i penjar vídeos de baralles entre ells. Els autors d’aquest perfil virtual són menors residents a la vila.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que el cas es va començar a investigar arran d’una denúncia. A més, assenyala que era important aturar aquesta activitat, ja que les publicacions que es feien a les xarxes socials podien comportar responsabilitats penals.

“Es va denunciar l’existència d’un perfil que animava als joves a publicar vídeos de baralles entre ells ens espais públics, s’ha investigat perquè les publicacions poden comportar responsabilitats penals”

Jordi Sais

Des de la Policia Local de Lloret s’ha posat a disposició de la Fiscalia de menors tota la informació recopilada, per tal que puguin emprendre les accions que corresponguin. A més, el perfil virtual LloretFight ja ha estat desactivat.

“Els fets s’han comunicat a la Fiscalia de menors per si cal obrir alguna instrucció penal, a més s’ha clausurat el perfil, que ja no està actiu”

Jordi Sais

Des del consistori condemnem aquests fets i valoren de manera molt positiva la tasca feta pels cossos policials.

spot_img

El + Vist