8.3 C
Lloret de Mar

Ignasi Riera fa un balanç molt positiu del mandat que deixem enrere

Riera deixa l'Ajuntament després de 12 anys de regidor al govern amb CiU.

Ignasi Riera
Ignasi Riera

Darreres Notícies

Ignasi Riera, regidor en funcions de l’equip de govern, ha explicat que està molt satisfet dels seus 12 anys com a regidor a l’Ajuntament. Assegura que, amb aquest tasca, ha complert el somni de treballar per Lloret. Aquests últims quatre anys ha encapçalat les àrees de Medi Ambient, Mobilitat, Educació i Joventut.

En el primer cas, el més destacat, segons ell, ha estat l’obtenció de la bandera blava per a totes les platges de la vila. Tot i així, també reconeix que les valoracions no són tan positives pel que fa als camins de ronda. En aquest sentit, creu que s’hauria d’haver treballat d’una altra manera i haver posat l’interès del municipi per davant de la voluntat de diàleg i convenis amb propietaris que tenen interessos personals.

En l’àmbit de la mobilitat, Ignasi Riera creu que Lloret és un municipi modèlic per la gran àrea de vianants que té, però que compta amb tres mancances destacades: la connexió directa amb l’autopista, el desplaçament entre Lloret i Blanes i la creació d’una ronda de circumval•lació que uneixi Canyelles amb Santa Clotilde.

Pel que fa a Joventut, ha remarcat l’elaboració del Pla Local de Joventut i la inauguració dels bucs d’assaig. Mentre que en Educació, està molt satisfet de la feina feta en general, sobretot en el projecte Arrela’t.

Riera ha volgut agrair el suport dels grups municipals que han ajudat a tirar endavant aquest mandat, en què CiU i ERC han governat amb minoria.

spot_img

El + Vist