7.3 C
Lloret de Mar

Increment de delictes a Lloret de Mar durant els tres primers trimestres del 2022

Segons l'índex de criminalitat del Ministeri de l'Interior, de gener a setembre, a Lloret els delictes han crescut un 63,8% respecte a l'any passat.

Un mosso d'esquadra (El Mundo)
Un mosso d'esquadra (El Mundo)

Darreres Notícies

Lloret de Mar i Blanes són dues de les poblacions de les comarques gironines amb un increment més destacat dels delictes entre gener i setembre d’aquest 2022.

servicios profesionales jimenez

Ràdio Marina es fa ressò del balanç de l’índex de criminalitat del Ministeri de l’Interior, que recull dades de tots els cossos policials i que marca que l’increment de delictes a Lloret respecte l’any passat ha estat del 63,8%, arribant als 2.605. A Blanes l’increment dels delictes ha estat del 23,6% arribant a un total de 1.812.

L’estadística del Ministeri de l’Interior dels primers tres trimestres de l’any, que s’ha fet pública aquest dilluns, reflexa una tendència a l’alça generalitzada de les tipologies delictives a tota la demarcació.

Així, de gener a setembre s’han registrat un total de 36.089 delictes penals, un 24,2% més que durant el mateix període de l’any passat. Destaquen els robatoris a habitatge, amb 2.004; els furts, que han crescut gairebé un 40% i els delictes de lesions i de baralles tumultuàries, que han augmentat un 55%.

Els delictes sexuals també han augmentat a la demarcació de Girona. Les violacions han experimentat un augment d’un 34,1% a les comarques gironines entre gener i setembre. Se n’han denunciat un total de 59 arreu de la demarcació. En paral·lel, també han pujat els abusos i la resta de delictes contra la llibertat sexual: en aquest cas, se n’han registrat 240 (un 17,1% més).

spot_img

El + Vist