24.1 C
Lloret de Mar
Ja es pot demanar cita prèvia

Ja es pot demanar cita prèvia per fer gestions tributàries i plusvàlues a l’Ajuntament

Que els usuaris concertin cita prèvia permet als tècnic preparar-se la documentació necessària per fer els tràmits de la manera més eficient possible.

Ja es pot demanar cita prèvia

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha posat en marxa, aquesta setmana, el servei de petició de cita prèvia per poder fer consultes referents a gestions tributàries i plusvàlues. La regidora de l’Àrea Econòmica, Lara Torres, argumenta que l’objectiu és millorar l’atenció al ciutadà.

- Publicitat -

Segons la regidora, el gran gruix de les peticions en aquesta àrea és per pagar la plusvàlua; però és un àmbit en què hi ha moltes tipologies diferents. El fet que els usuaris puguin concertar cita prèvia permet als tècnic preparar-se la documentació necessària per fer els tràmits de la manera més eficient possible.

Per demanar dia i hora, s’ha d’accedir al portal de l’Ajuntament i escollir quin servei es vol concertar. El pas següent és triar entre els horaris proposats i, per últim, introduir les dades personals. En tot moment, l’usuari pot consultar les cites que té pendents, modificar-les o bé, si cal, cancel·lar-les.

Recordem que a principis de juliol l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (OIAC) ja va posar en funcionament el sistema de cita prèvia. Des de llavors fins ara, s’han atès 2.000 persones, que representen 1 de cada 4 usuaris.

Per concertar la cita prèvia en línia, només cal un document identificatiu, un correu electrònic i el telèfon mòbil.

spot_img

El + Vist