22.5 C
Lloret de Mar
Un dels miradors al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Ja està acabat el camí de ronda entre Cala Banys i el Castell de Sant Joan

S'hi han instal·lat elements de seguretat, com passeres i tanques, i també s’han obert un parell de miradors espectaculars.

Un dels miradors al camí de ronda (Ajuntament de Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’Ajuntament ja ha acabat els treballs d’adequació del tram del camí de ronda que va de Cala Banys fins al Castell de Sant Joan. D’aquesta manera, veïns i visitants poden gaudir amb seguretat d’un entorn privilegiat del municipi.

Per aquest tram, ja s’hi podia passar, però no era gens segur. L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que ara s’hi han instal·lat elements de seguretat, com passeres i tanques, i també s’han obert un parell de miradors espectaculars.

“És un tros que no estava adequat i ara hi ha passeres, hi ha baranes, hi ha miradors, i és un tros que és espectacular, és un gran guany per al municipi”

Jaume Dulsat

Aquests treballs han tingut un cost de 200.000 euros, finançats a través del Pla Operatiu de Reconversió Turística.

Una de les passeres del camí de ronda fins al castell de Sant Joan (Ajuntament de Lloret de Mar)
Una de les passeres del camí de ronda fins al castell de Sant Joan (Ajuntament de Lloret de Mar)

L’alcalde està molt satisfet del resultat final, que s’integra molt bé en l’entorn i espera poder obrir aviat el camí fins a Fenals.

“Crec que el resultat és excel·lent, la gent podrà gaudir d’aquest nou espai i el que busquem és poder-ho connectar amb la platja de Fenals”

Jaume Dulsat

El tram entre el Castell de Sant Joan i Fenals està encallat perquè els propietaris d’una de les finques privades per on passa han portat l’assumpte al Tribunal d’Ajust i Preu, que ha de determinar el valor de l’expropiació. Un procés que l’Ajuntament espera que es resolgui durant aquest primer trimestre del 2022.

Això sí, tot i que no s’ha aventurat a fixar cap data al calendari, l’alcalde sí que ha garantit al cent per cent que el camí de ronda que uneixi Lloret i Fenals acabarà sent una realitat més aviat que tard.  

spot_img

El + Vist