12.4 C
Lloret de Mar
Una nena votant

Ja s’han escollit els 14 representants de les classes de 5è de Primària per a l’Ajuntament dels Infants

Després d'un parell de setmanes de campanya electoral, la votació dels representants ha seguit el mateix esquema que unes eleccions normals, amb urnes, butlletes i el recompte corresponent.

Una nena votant

Darreres Notícies

Les classes de cinquè de primària de les diferents escoles de Lloret ja han escollit els seus representants per a l’Ajuntament dels Infants d’aquest any. En total són 14 nens i nenes que seran els encarregats de compartir i debatre les propostes dels seus companys amb l’equip de govern i fer-ne realitat una.

La regidora d’Educació, Mònica Cunill, assegura que és una activitat molt interessant, que sempre funciona molt bé. A més, els alumnes, de 10 i 11 anys, s’impliquen en la millora del municipi i aprenen com funcionen tant unes eleccions com la feina que fan els regidors i l’alcalde a l’ajuntament.

Presentació del projecte a les escoles (Ajuntament de Lloret de Mar)

Després d’un parell de setmanes de campanya electoral, la votació dels representants segueix el mateix esquema que unes eleccions normals, amb urnes, butlletes i el recompte corresponent. La tasca dels escollits és escoltar els companys i fer arribar les propostes de millora a l’anomenat Ajuntament dels Infants, que cada curs, amb la presència de l’alcalde, debat i tria alguna proposta per millorar Lloret.

En altres edicions, per exemple, s’han creat els itineraris escolars segurs o s’ha reformat la plaça dels Germans Maristes, coneguda com la plaça de la Magnòlia.

spot_img

El + Vist