6.4 C
Lloret de Mar

Jaume Dulsat: “Volem que tothom participi en la Diada i la visqui des de la llibertat”

L'alcalde espera que tothom pugui gaudir de la celebració “amb llibertat i des de la seva opinió personal i política”, però especialment demana seny per seguir les mesures de seguretat actuals.

L'alcalde, en el discurs de la Diada del 2020
L'alcalde, en el discurs de la Diada del 2020

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, convida els lloretencs a gaudir i celebrar la Diada Nacional de Catalunya, que arriba aquest dissabte, Onze de Setembre.

Jaume Dulsat espera que tothom pugui gaudir de la celebració “amb llibertat i des de la seva opinió personal i política”, però especialment demana seny per seguir les mesures de seguretat actuals.

“Volem que tothom participi en la Diada i la visqui des de la llibertat i la seva opinió personal i política, però sobretot des de la seguretat, amb les mesures actuals”

Jaume Dulsat

Com diem, aquest dissabte torna la trobada de puntaires de la Diada Recordem que des de les 10 del matí, al passeig Jacint Verdaguer, es podrà gaudir de la 19a Trobada de Puntaires, mentre que a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila, es farà l’acte institucional, amb l’ofrena floral de les entitats, el Cant dels Segadors i la lectura del manifest institucional.

spot_img

El + Vist