15.4 C
Blanes
Jordi Balcells, al Sevilla

Jordi Balcells viu un moment molt bo professionalment, amb el Sevilla 1r a Primera Divisió

El lloretenc va convertir-se en preparador físic d'un dels equips més potents de la lliga espanyola acompanyant a Pablo Machín, amb qui també estava al Girona Futbol Club.

Jordi Balcells, al Sevilla

Darreres Notícies

Ja fa 6 mesos que Pablo Machín va deixar de ser l’entrenador del Girona Futbol Club per iniciar una nova aventura, més ambiciosa, en el Sevilla, que ara mateix és líder a un punt del Barça, que és segon. Amb ell, va marxar el lloretenc Jordi Bacells, membre del seu cos tècnic.

Després d’aquestes primeres jornades de competició, el preparador físic ha valorat de manera positiva l’adaptació que han tingut tant a l’equip com a la ciutat. Explica que el ritme va ser alt des del principi, per la disputa de la fase prèvia de l’Europa League.

Pel que fa a la competició, la situació del Sevilla en lliga és molt bona i es troba, ara mateix, en la part alta de la classificació amb victòries de molta repercussió com la que van aconseguir davant del Reial Madrid. Tot i això, l’inici no va ser el millor.

A banda de la competició domèstica, un dels reptes que té el Sevilla és l’Europa League, que suposa que l’equip tingui dos partits gairebé cada setmana. En l’aspecte de la preparació física, hi ha tot una sèrie de condicionants que Balcells ha de tenir en compte i que es diferencien de la seva tasca al Girona.

Però hi ha més aspectes que fan diferents als dos clubs. Jordi Balcells destaca que, tot i que el dia a dia és molt similar, la repercussió d’uns i altres no es pot comparar.

Balcells parlant amb Pablo Machín, en un entrenament

Si la valoració competitiva amb el Sevilla és positiva, també ho és la del Girona, segons Balcells. Considera que l’equip d’Eusebio Sacristán s’ha refet de la millor manera del canvi d’entrenador, després de 4 anys amb Pablo Machín al capdavant, i creu que podran assolir, de nou, l’objectiu de la permanència a la Primera Divisió.

Tot i que el lloretenc no oblida Girona, es troba totalment centrat en la seva tasca a terres andaluses. A banda de la part esportiva, assenyala que l’adaptació a la ciutat sevillana ha estat fàcil. Està instal·lat a Montequinto, un barri residencial del municipi de Dos Hermanas, a Sevilla.

El seu treball impedeix que tingui massa temps lliure però, quan pot, aprofita per fer esport i conèixer més l’entorn. Això sí, reconeix que li agradaria poder venir a Lloret de manera més freqüent.

En general, la valoració que fa el lloretenc Jordi Balcells de la seva nova aventura a Sevilla és molt positiva i espera que l’equip pugui seguir en la bona dinàmica fins al final de la temporada. Són declaracions que Balcells ha fet al programa Lloret Esportiu de Nova Ràdio Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist