10.4 C
Lloret de Mar
Jordi Juvé

Jordi Juvé presenta a Can Gallissà la seva primera novel·la, ‘La mort de l’Abat’, basada en fets reals

La presentació és demà dissabte, a les 18.30 hores, i comptarà amb la presència del periodista Adam Martín, antic col·laborador de Nova Ràdio Lloret.

Jordi Juvé

Darreres Notícies

Jordi Juvé, vidrerenc nascut a Lloret de Mar, presenta la seva primera novel·la aquest dissabte, a la llibreria Can Gallissà. Es titula La mort de l’Abat i, tal com ha explicat ell mateix, narra uns fets reals viscuts al segle XIV.

L’abat del monestir de Sant Cugat va ser assassinat quan es disposava a oficiar la missa de la Nit de Nadal; el protagonista de la novel·la és un cavaller, Raimond de Rovira, que ha de trobar els assassins. Tot i que el relat està novel·lat, la intenció de l’autor ha estat que hi hagi el mínim de ficció possible.

De professió protèsic dental, Jordi Jové sempre ha estat relacionat amb la cultura. A Lloret, va fundar un ‘fanzine’ i va treballar de càmera a Televisió de Lloret; a més, ha escrit i dirigit un curtmetratge, i assegura que dibuixa i escriu sempre que pot. De fet, ja està preparant la seva segona novel·la, també basada en fets reals.

La presentació de La mort de l’Abat és aquest dissabte, a Can Galllissà, i comptarà amb la presència del periodista Adam Martín, antic col·laborador de Nova Ràdio Lloret. L’acte començarà a dos quarts de set de la tarda.

spot_img

El + Vist