7.2 C
Lloret de Mar

Jornada solidària amb el projecte Big Kid, del lloretenc Òscar Rodbag

Serà a la masia Can Ratés, de Santa Susanna, entre dotze del migdia i nou de la nit.

Alguns dels col·laboradors
Alguns dels col·laboradors

Darreres Notícies

Aquest diumenge, s’organitza a Santa Susanna una jornada solidària amb el projecte Big Kid, impulsat pel lloretenc Òscar Rodbag. La iniciativa, tal com ha recordat ell mateix, consisteix en fotografia persones conegudes fent ganyotes divertides amb l’objectiu de transmetre bon rotllo als nens malalts de càncer.

servicios profesionales jimenez

La intenció de Rodbag és arribar als 150 col•laboradors. De moment, en porta una setantena, entre els quals hi ha Andrés Iniesta, Buenafuente o Ferran Adrià.

A banda d’això, el projecte es complementa amb el recapte de diners per finançar la lluita contra el càncer. Uns diners que es podran aconseguir, per exemple, amb la venda d’un llibre que inclogui les fotografies de Big Kid.

Per col•laborar amb el projecte, Dancing 4U, que organitza esdeveniments per organitzacions benèfiques, aquest diumenge farà una jornada a Santa Susanna, tal com ha explicat un membre de l’entitat, Pere Cabañas. La jornada tindrà lloc de dotze del migdia a nou de la nit, a la masia Can Ratés. En cas de pluja, s’hauria d’anul•lar.

spot_img

El + Vist