Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Blanco, en l'arribada de la prova

José Luís Blanco queda quart en la Night Run solidària del circuit de Montmeló

Es tracta d’una prova solidària organitzada per Marc i Àlex Márquez.

Blanco, en l'arribada de la prova

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

José Luis Blanco va acabar en el quart lloc en els 5 quilòmetres de la Night Run, disputada aquest cap de setmana a Barcelona, al circuit de Montmeló. Es tracta d’una prova solidària organitzada pels pilots professionals de motociclisme Marc Márquez i Àlex Márquez.

Blanco, amb els germans Márquez

Tot i que l’any passat va aconseguir el triomf, el corredor lloretenc de La Sansi explica que es va veure afectat per un fort refredat. Tot i això, fa una valoració positiva de la seva actuació, amb un temps de 16 minuts i 27 segons, a quinze segons de la marca que li va donar la victòria en el 2018. El guanyador de la cursa va ser Solergibert, seguit de Khalid Kharbouch i Abdelaziz Bouyouaaran.

La Night Run col·labora amb l’ONG Aldeas Infantiles, que dona suport a infants i famílies en risc d’exclusió social.

La sortida de la prova

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".