21.6 C
Lloret de Mar

La Sansi ha donat menjar i productes de neteja, valorats en més de 12.000 euros

Es tracta de quatre donacions, fetes a la policia local de Lloret i al Banc dels Aliments.

La donació de material, de la Sansi
La donació de material, de la Sansi

Darreres Notícies

La Sansi ha donat productes alimentaris i de neteja valorats en més de 12.000 euros, des que s’ha decretat l’estat d’alarma fins ara. Es tracta de sucs, galetes, barretes energètiques o sabó corporal. El material que s’havia d’entregar als participants de les curses que organitza la Sansi i que s’han hagut de suspendre, de moment, a causa de la COVID-19.

El seu president, l’atleta lloretenc José Luís Blanco, explica que “així col·laborem perquè la gent pugui aprofitar aquests aliments“. Les donacions de material per part de La Sansi s’han fet en quatre ocasions, lliurades a la policia local de Lloret i al Banc dels Aliments.

Blanco, amb la policia local de Lloret (La Sansi).

José Luís Blanco explica que compten amb un magatzem a Viladecans, on hi ha més material guardat. Quan s’hi puguin desplaçar, anuncia que faran més donacions.

Pel que fa a les proves que no s’han pogut fer, La Sansi treballa amb la voluntat de poder-les organitzar després de l’estiu i fins a finals d’any. Això sí, amb menys participants, amb sortides esglaonades i tot tipus de mesures d’higiene i desinfeccióSerà el cas de la Lloret Trail, que tenia 800 persones apuntades, la qual es durà a terme quan les autoritats així ho permetin.

spot_img

El + Vist