7.1 C
Lloret de Mar
Junts Contra l'AME

Junts Contra l’AME rebrà una subvenció de 5.000 euros a través d’una campanya de Cinfa

El laboratori celebra el 50è aniversari i donarà 5.000 euros als projectes de les 50 entitats benèfiques que han rebut més suport a través d'un concurs.

Junts Contra l'AME

Darreres Notícies

Junts Contra l’AME és una de les tres associacions catalanes que rebrà una subvenció del laboratori Cinfa. En concret, serà una aportació de 5.000 euros, gràcies a l’acció solidària Cinfa: Contigo, 50 y más.

El laboratori farmacèutic celebra aquest 2019 el seu 50è aniversari amb una campanya d’ajuda a entitats benèfiques. Aporta 5.000 euros als 50 projectes que més suport han rebut en una votació oberta, a través de la xarxa, que ha comptat amb més d’un milió de participants.

Junts Contra l’AME, que va rebre més de 12.000 vots, és una de les tres associacions de Catalunya que es beneficiaran d’aquesta acció solidària. El president, Pipo Molina, està molt content i assegura que és una gran aportació.

Els diners es destinaran, com fa sempre Junts Contra l’AME, a la investigació de la malaltia que es fa des de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. En els últims quatre anys, l’entitat ha aportat 80.000 euros, amb l’objectiu que algun dia s’acabi trobant una cura a la malaltia que va patir el petit Aran.

A banda de Junts contra l’AME, la resta d’associacions catalanes que rebran els 5.000 euros de Cinfa són la Fundació MSD pel Dèficit Múltiple de Sulfact i l’Associació per la Informació i la Investigació de la Hipomagnesemia Familiar.

spot_img

El + Vist