17.9 C
Lloret de Mar

Junts reclama que la nova escola a Lloret hauria de ser per al curs que ve

La formació ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat perquè construeixi una nova escola i critica que s'hagi anunciat un centre per d'aquí a dos cursos i, a més, en barracons.

Jordi Camps, Maria Antònia Batlle i Mònica Sales, avui a Lloret
Jordi Camps, Maria Antònia Batlle i Mònica Sales, avui a Lloret

Darreres Notícies

Junts critica que la nova escola de Lloret estigui planificada per d’aquí dos cursos i no per al curs vinent. I també critica que el nou centre obrirà amb barracons i no amb un edifici definitiu.

servicios profesionales jimenez

La diputada lloretenca Maria Antònia Batlle reivindica que hi hagi una solució més immediata per garantir la qualitat en l’educació dels infants de Lloret.

“Entenem que hauria de ser una resposta més immediata per donar solució a la problemàtica que tenen els centres ara mateix”

Maria Antònia Batlle

La diputada de Junts per Catalunya critica que amb les dades de naixements a la mà, el municipi ja es queda curt fins i tot si obren una nova escola de dues línies. Però, a més, recorda que la matrícula viva incrementa molt el nombre d’alumnes i això també s’ha de tenir en compte.

“Si ara es fa una nova escola amb dues línies, segurament ja ens quedaríem curts, però a més hem de tenir molt present la matrícula viva”

Maria Antònia Batlle

Per tot plegat, Junts reclama una planificació educativa a Lloret de Mar. A més a més, sospita que l’Ajuntament i la Generalitat no tenen cap paper signat que garanteixi una nova escola el 2024.  

Tot i que la formació també és crítica amb la manca de comunicació de la Generalitat i l’Ajuntament amb la Interafa, celebra que s’hagi convocat un consell escolar municipal per a la setmana que ve.

Maria Antònia Batlle ha fet aquestes declaracions aquest divendres al matí, en un acte per presentar les esmenes que Junts per Catalunya ha presentat als pressupostos de la Generalitat. En concret, s’han centrat en les esmes que fan referència a la comarca de la Selva.

De fet, una de les esmenes de Junts per Catalunya és que es construeixi una escola per al curs vinent. A més, la formació també vol que es construeixi l’institut Sant Quirze, que fa quatre anys que funciona en barracons, i que es tirin endavant diferents cicles formatius a Lloret de Mar que estan en tramitació des de fa anys.

spot_img

El + Vist