8.1 C
Lloret de Mar

Jutgen un acusat que s’enfronta a 5 anys de presó per intentar violar una noia a l’exterior d’un bar de Lloret de Mar

El processat es nega a declarar però al torn d'última paraula diu que va mantenir-hi relacions a canvi de diners.

L'acusat d'intentar violar una noia a l'exterior d'un bar de Lloret de Mar, aquest 8 de juny del 2021, davant el tribunal de l'Audiència de Girona (ACN).
L'acusat d'intentar violar una noia a l'exterior d'un bar de Lloret de Mar, aquest 8 de juny del 2021, davant el tribunal de l'Audiència de Girona (ACN).

Darreres Notícies

L’Audiència de Girona ha jutjat un acusat que s’enfronta a 5 anys de presó per intentar violar una noia a l’exterior d’un bar de Lloret de Mar. Els fets van passar el setembre del 2019.

servicios profesionales jimenez

Segons la fiscalia, el processat va conèixer la víctima de matinada a l’interior del local. Aprofitant que havia sortit a fora, la va seguir i va intentar agredir-la sexualment. Però els crits d’auxili de la noia van alertar uns joves, que la van socórrer.

L’acusat s’ha negat a declarar però sí que al torn d’última paraula ha dit que va mantenir-hi relacions a canvi de diners. La víctima, de qui s’ha llegit la declaració judicial perquè no s’ha presentat a judici, sosté que va intentar forçar-la.

Segons l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la fiscal imputa al processat un delicte d’agressió sexual. Sol·licita que se li imposin 5 anys de presó, que se’n passi 12 més en llibertat vigilada i que durant tot aquest temps no es pugui apropar a menys de 500 metres de la víctima ni tampoc comunicar-s’hi. En cas de condemna, també demana que la pena es commuti per l’expulsió del territori estatal.

En matèria de responsabilitat civil, la fiscal vol que l’acusat hagi de pagar una indemnització de 6.390 euros. D’aquests, 390 són per les lesions, i els 6.000 restants, pels danys morals de l’agressió sexual.

spot_img

El + Vist