4.9 C
Lloret de Mar

Kids&Us de Lloret organitza un bingo virtual i solidari amb La Marató

El bingo es farà tant dissabte com diumenge, a través de la plataforma Zoom. Començarà a les 17 hores i hi haurà diferents sessions, segons les edats.

Cartrons del bingo (Kids&Us Lloret de Mar)
Cartrons del bingo (Kids&Us Lloret de Mar)

Darreres Notícies

L’acadèmia d’anglès Kids&Us de Lloret organitza aquest cap de setmana un bingo solidari virtual, amb l’objectiu de recaptar diners per col·laborar amb La Marató de TV3. Hi haurà diferents sessions, segons les edats, i es podran guanyar molts premis cedits per un bon grapat d’empresaris de la vila, entre restaurants, hotels i altres.

Sam MacHendrie, professor de Kids and Us Lloret, explica que cada any col·laboren amb La Marató i aquest cop s’han adaptat al context actual amb sessions a través de la plataforma Zoom. A més, considera que està molt bé que la campanya solidària de TV3 i Catalunya Ràdio aquest any es destini a la investigació de la Covid-19.

El bingo, que serà en anglès, es farà tant dissabte com diumenge. A les cinc de la tarda, començarà la sessió familiar, mentre que a dos quarts de sis hi haurà la sessió per a adolescents. El bingo dels adults serà a partit de les sis. Cada cartró val 5 euros. L‘import íntegre anirà destinat a La Marató de TV3. Els cartrons es poden recollir al local de l’Study – Kids&Us, a l’avinguda del Rieral, número 64-66.

spot_img

El + Vist