18.2 C
Lloret de Mar

La cobla Ciutat de Girona ofereix les sardanes d’aquest dissabte a Lloret

L'audició, que forma part de la 92a temporada, començarà a les 22h a la plaça de la Vila.

Els integrants de la cobla Ciutat de Girona
Els integrants de la cobla Ciutat de Girona

Darreres Notícies

Nova sessió de ‘Sardanes a la Fresca’, aquest dissabte a la nit, a Lloret de Mar. La cobla Ciutat de Girona serà l’encarregada d’oferir el vuitè concert del cicle, que celebra aquest estiu la seva 92a edició.

El repertori que ha triat l’agrupació per aquesta cita començarà amb dues peces de concert: “Perles del bosc”, de Miquel Serra; i “Girona a Pep Ventura”, de Ricard Viladesau.

A la segona part, hi haurà cinc sardanes per ballar: “Ferms i tossuts”, de Josep Cassú; “Ripollet quinze anys”, de Marcel Artiaga; “25 anys de continuïtat”, de Jordi Molina; “La cardina encara salta”, de Vicenç Bou; i “Renoi, quina festa!”, de Ramon Vilà.

El representant de la formació, Joaquim Burjachs, destaca que Lloret aposti per aquest format “molt adient en un lloc turístic” amb una part amb sardanes per escoltar i un altra de ballar.

La cobla Ciutat de Girona repetirà a la vila amb una nova audició el 15 de setembre. Segons Burjachs, Lloret de Mar és un municipi que sempre ha estat molt lligat a l’activitat de l’agrupació. “Fa anys que hi venim, a la temporada i a l’aplec, estem molt contents“, exposa.

Es tracta d’un conjunt que va néixer l’any 1975. Per tant, compta ja amb 43 anys de trajectòria. Es va formar a partir de la unió de diversos músics d’algunes de les millors cobles i orquestres del moment, com la Principal de la Bisbal i dels Montgrins.

El concert de sardanes a la fresca, amb la cobla Ciutat de Girona, és aquest dissabte, a partir de les 22 hores, a la plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist