9.1 C
Lloret de Mar

La Creu Roja recull joguines noves, perquè “no hi ha infants de primera o de segona”

Aquesta setmana ha començat la campanya de recollida de joguines, que han de ser noves, que no siguin ni bèl·liques ni sexistes i, si pot ser, que tinguin un rerefons educatiu.

Darreres Notícies

Joguines noves, que no siguin ni bèl·liques ni sexistes i, si pot ser, que tinguin un rerefons educatiu. Això és el que demana Creu Roja per a la campanya de recollida de joguines, que ha començat aquesta setmana i que aquest any compta amb la col·laboració dels comerciants de Lloret.

servicios profesionales jimenez

La coordinadora de la Creu Roja a Lloret, Blanes i Tossa, Norma Rivas, explica que és molt important que les joguines siguin noves, ja que no hi ha infants “de primera i de segona”.

“Nosaltres recollim joguina nova, perquè pensem que no hi ha infants de primera i infants de segona”

Norma Rivas

Qui vulgui col·laborar amb la campanya, per tant, pot entregar una joguina nova, donar material escolar o bé fer una aportació econòmica a través del Bizum de Creu Roja a Girona, que és el 03134.

“Demanem joguina nova, no bèl·lica, que no sigui sexista i si és educativa molt millor, a banda de material escolar per complementar uns lots per als infants de Lloret”

Norma Rivas

Com sempre, El Puntet és el punt de recollida principal de Lloret de Mar, però, com a novetat, aquest any alguns comerços col·laboren fent recollida. Una ajuda que Creu Roja valora de manera molt positiva, perquè els donarà molta visibilitat.

“És una campanya molt bonica, molt dura perquè hi ha moltíssima feina al darrere, però és una campanya molt maca i molt agraïda”

Norma Rivas

Els comerços on es poden portar joguines són Europreven, Calçats Fàbregas, Ruth Seguel Hair Studio, Llibreria Can Gallissà, la farmàcia Cristina Cabañas, el Centre d’Estudis de Llengües i la perruqueria Mercè Riera. Hi ha temps fins al 18 de desembre. En el cas d’El Puntet, la recollida s’allarga fins al 22 de desembre.

Per impulsar la campanya, Creu Roja col·labora amb el departament de Benestar i Família, que ha facilitat una primera llista de més d’una trentena de famílies de Lloret que es beneficiaran de la campanya, tot i que la xifra pot créixer en els propers dies.

spot_img

El + Vist