30.9 C
Lloret de Mar
El Futbol Club Lloretenc

La Federació assegura que la temporada ha començat amb tranquil·litat al futbol amateur gironí

En la categoria sènior, Lloret de Mar està representat per tres entitats: el Club de Futbol Lloret, la Juve Lloret i el Lloretenc.

El Futbol Club Lloretenc

Darreres Notícies

Un inici de temporada tranquil, sense incidents destacats. D’aquesta manera han començat les competicions en el futbol amateur gironí, en què Lloret de Mar està representat per tres entitats: el Club de Futbol Lloret, amb un equip a la Primera Catalana i un filial a la Tercer Catalana, i la Juve Lloret i el Lloretenc, tot dos a la Quarta Catalana.

A banda de les categories amateurs, aquest cap de setmana es posen en marxa les lligues del futbol base, en què la vila comptarà també amb tres clubs en diferents etapes i competicions: el Club de Futbol Lloret, amb catorze equips federats, la Blanc Blava Lloret, amb sis, i la Juve Lloret, amb cinc.

Jordi Bonet (L’Esportiu)

El gironí Jordi Bonet, directiu de la Federació Catalana de Futbol, explica que aquest cap de setmana començaran a jugar partits oficials uns 170.000 federats arreu de Catalunya i espera que es mantingui la tranquil·litat també en el futbol base.

Ja fa uns anys que la Federació Catalana de Futbol impulsa campanyes per evitar situacions de violència amb jugadors, àrbitres o espectadors. Una de les novetats d’aquest curs és la bonificació econòmica als equips de cada grup de competicions amateurs que menys sancions acumulin al llarg de la temporada.

D’altra banda, com sempre, segueixen els esforços per promocionar i crear equips femenins, a través de la campanya Orgullosa. 

Pel que fa a la formació, la Federació Catalana de Futbol seguirà oferint diferents cursos a través del Comitè Tècnic d’Entrenadors, així com jornades informatives arbitrals sobre el nou reglament.

spot_img

El + Vist