26.6 C
Lloret de Mar
El moment de l'entrega dels aliments

La Fundació Climent Guitart entrega més de dues tones de productes a Càritas de Lloret

Càritas els repartirà en el Centre de Distribució d'Aliments entre famílies sense recursos de la vila.

El moment de l'entrega dels aliments

Darreres Notícies

Més de 2.000 quilos d’aliments i productes d’higiene. És la xifra recollida en la campanya solidària de la Fundació Climent Guitart, feta la segona quinzena de setembre, a la qual s’hi van sumar més de 60 hotels i una desena d’establiments de restauració.

Cristina Cabañas, presidenta de la fundació, en fa una valoració molt bona. La dada s’ha donat a conèixer aquest dimecres. Les més de dues tones recollides han anat a parar al Centre de Distribució d’Aliments, que gestiona Càritas per a famílies sense recursos de Lloret de Mar.

La presidenta de l’entitat és Lucía Echegoyen, que valora positivament que el fet que hagin estat establiments hotelers els que han col·laborat en la recollida, ha permès reunir aliments que no sovintegen al servei, com alimentació infantil, refrescs, puré de patates o caldo, a banda de productes d’higiene com raspalls i pasta de dents.

Els aliments recollits per la cadena Guitart Hotels

En la campanya solidària, l’acció benèfica més gran feta a Lloret de Mar pel sector turístic, hi han col·laborat el gremi d’hostaleria, el de restauració i l’Ajuntament.

El Centre de Distribució d’Aliments atén unes 780 famílies, les quals venen derivades pel departament de Benestar i Família. Cada dia hi van una cinquantena de persones, que es poden arribar a endur 900 quilos diaris de menjar. Aquest servei compta amb tres persones, una contractada i dos voluntaris, un dels quals recull cada dia el menjar que li donen tres establiments de Lloret. El centre està situat al carrer Girona.

spot_img

El + Vist