19 C
Lloret de Mar
Una nena treballant telemàticament

La Fundació Climent Guitart, Fibracat i l’Ajuntament garanteixen la connexió a una 50a d’escolars

S’han entregat 50 targetes SIM de 50 gigues de dades mòbils. A més, també s'han deixat 38 tauletes tàctils i s'han entregat 150 lots de material fungible.

Una nena treballant telemàticament

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart, l’empresa Fibracat i l’Ajuntament han garantit que una cinquantena d’infants del municipi amb dificultats puguin seguir el curs de manera virtual.

La presidenta de la Fundació, Cristina Cabañas, explica que van fer un estudi per detectar totes les famílies que tinguessin dificultats per seguir el curs telemàticament i amb aquesta iniciativa s’ha garantit que tothom pugui tenir connexió a internet. En concret, s’han entregat 50 targetes SIM de 50 gigues de dades mòbils.

A més, també s’ha garantit que els alumnes puguin tenir el material necessari per seguir el curs. En aquest sentit, s’han fet gestions per aconseguir 38 tauletes tàctils. A més, l’Ajuntament ha comprat a establiments locals 150 lots de material fungible escolar (llibretes, carpetes, bolígrafs…), tal com ha explicat el regidor de Coordinació de Govern, Jordi Sais. Amb la iniciativa solidària també hi ha col•laborat l’Obra Social de la Caixa.

Aquesta acció de la Fundació Climent Guitart se suma a un conjunt d’accions per atendre les necessitats dels col•lectius més vulnerables com a conseqüència de l’emergència sanitària i Cristina Cabañas no descarta que es duguin a terme més accions en les properes setmanes per anar fent front a les demandes socials que hi hagi.

spot_img

El + Vist