16.8 C
Lloret de Mar

La Fundació Climent Guitart impulsa una recollida d’aliments per al Banc dels Aliments de Càritas

Es demanen, especialment, productes infantils. Hi col·laboren l'Ajuntament, el Gremi d'Hostaleria i l'Associació de Bars i Restaurants.

Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació
Cristina Cabañas, presidenta de la Fundació

Darreres Notícies

La Fundació Climent Guitart impulsa una recollida solidària d’aliments en benefici de Càritas. La presidenta de l’entitat, Cristina Cabañas, explica que fa un parell d’anys que van començar a recollir aliments a la cadena Guitart Hotels i que, donada la bona resposta de la campanya, han decidit obrir-la a tot el municipi.

A banda d’aconseguir aliments, Cristina Cabañas creu que la campanya ajudarà a conscienciar la població sobre les dificultats que pateixen molts veïns. Es demanen, especialment, productes infantils, però la presidenta de la Fundació Climent Guitart assegura que seran benvinguts tot tipus de productes, com llaunes de conserva, llegums, fruita envasada o articles per a la higiene.

La campanya, que ha començat aquesta setmana, s’allarga fins al 30 de setembre i compta amb el suport de l’Ajuntament, el Gremi d’Hostaleria i l’Associació de Bars i Restaurants.

Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya poden fer la seva aportació en una vintena d’establiments col·laboradors. Els punts de recollida són els hotels Marsol, GHT Hotels, Anabel, Xaine, Acapulco, Evenia, Acacias, Bondia, Rigat, Don Juan i Rosamar; als restaurants Mas Romeu, Albamar, Can Bolet, Natsumi, Studio 66; i a la fleca PdePÀ.

D’altra banda, la Fundació Climent Guitart ja ho té tot a punt per a una nova edició del Business Tourism Market. La segona edició del BTM es farà dijous 3 d’octubre.

spot_img

El + Vist