13 C
Lloret de Mar
Un jove, connectat amb el seu Ipad, a casa seva (Nació Digital).

La Generalitat organitza un debat sobre com viuen els joves en temps de Covid

Es tracta d’un procés obert al jovent d’arreu de Catalunya, que es durà a terme entre els mesos de febrer i març, per reflexionar i parlar sobre la situació dels joves en temps de pandèmia.

Un jove, connectat amb el seu Ipad, a casa seva (Nació Digital).

Darreres Notícies

L’Ajuntament organitza Lloret Jove amb el Cinema, un passi de curtmetratges locals

Es farà aquest vespre (20 hores) al Teatre i s'hi estrenaran 'MOLLY. The Strange Life of a Contemporary Artist' i el capítol 2 d''El Negocio'.

S’inaugura ‘Trajectòries’, la nova mostra del Batxillerat Artístic del Coll i Rodés

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es podrà visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Gonzalo Silveyra i Christian Rodríguez roden el videoclip de Flowery i James Lover (Diego a ‘La isla de las tentaciones’)

És el nou single de Flowery, titulat 'Descarada'. En menys d'una setmana, ha aconseguit gairebé 300.000 visualitzacions a YouTube.

La Piscina de Lloret ha acollit l’estada de la selecció juvenil de natació d’Eslovènia

El director de la Piscina, Ricard Salinas, destaca que els clubs estrangers tenen moltes ganes de poder venir a entrenar a Lloret, però les restriccions per la pandèmia ho fan complicat.

Sofia Valencia publica el seu segon poemari: ‘Amor, creatividad y alma MERAKI’

És un recull de 57 poemes que ella mateixa explica que són més romàntics que els del primer poemari.

Dimarts vinent se celebra la primera sessió d’un programa adreçat als joves i com estan vivint la Covid, organitzat per la Generalitat. Es tracta d’un procés obert al jovent d’arreu de Catalunya, que es durà a terme entre els mesos de febrer i març, per reflexionar i parlar sobre la situació dels joves en temps de pandèmia.

El dia 23 de febrer, a les sis de la tarda, es farà la primera sessió, titulada “Trobar-se. Quan i com quedem?”. La resta de sessions parlaran de sexualitat, oci, incertesa laboral, emocions o els projectes de vida en plena crisi pel coronavirus.

La iniciativa ha estat ben rebuda per l’Ajuntament de Lloret, que n’ha fet difusió a través del Puntet. La regidora de Joventut, Marina Nicolàs, anima els joves de la vila a participar-hi.

“A vegades per als joves és difícil trobar un espai per expressar-se amb sinceritat”

Marina Nicolàs

Els interessats en participar poden apuntar-se a través del canal de Joventut de la Generalitat. Entre els assistents, se sortejaran 30 estades de cap de setmana per a dues persones als albergs de Xanascat. Es tracta de sessions virtuals, que tindran un màxim de 20 participants.

- Publicitat -

El + Vist

Vacunació de més de 300 persones avui al CAP del Rieral

Al llarg de tot el dia, es vacunaran 360 persones (majors de 79 anys), contactades prèviament per Salut.