Dilluns, 25 gener 2021
7.9 C
Lloret de Mar
Camp Municipal d'Esports

La junta electoral del CF Lloret accepta les dues candidatures presentades a les eleccions

Eduard Coloma i Tito Fornaguera han donat a conèixer els membres que formen les seves llistes.

Camp Municipal d'Esports

Darreres Notícies

El ple ha de decidir si allarga per al 2021 l’ampliació de terrasses a bars i restaurants

És una de les nou mocions que s'hi debatran, ja que la sessió recupera les propostes que no es van poder debatre a l'última sessió ordinària del 2020.

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

El Club Hoquei Lloret surt del descens en guanyar el Taradell (3-1)

Els homes de Xavi Albet van guanyar en un partit molt disputat davant d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els gols van ser de Moi Aguirre, Max Thiel i Marc González.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La junta electoral del Club de Futbol Lloret ha donat a conèixer les dues candidatures que s’han presentat per dirigir l’entitat en els pròxims sis anys. Les encapçalen Eduard Coloma, d’una banda, i Tito Fornaguera, de l’altra.

De l’equip de l’actual president en funcions, Eduard Coloma, format per set persones, cal destacar la presència de la primera dona en la història moderna de l’entitat que es presenta en una candidatura. Es tracta d’Angelina Bonet. A més, també hi ha Moisés García, Òscar Domènech, Jaume Bosch, Robert Hernández i Pep Cardona. Segons Coloma, va decidir presentar-se perquè l’equip continuava. Considera que s’ha fet “una bona feina” aquests últims sis anys i espera tornar a tenir “la confiança dels socis”.

Per la seva part, Tito Fornaguera ha presentat una candidatura formada per tres socis. A més d’ell, també hi ha Juan Carlos Poza i Carmelo Chinchilla. En cas de sortir escollida la candidatura, l’equip es completaria amb Sandra Soler, Francesc Cot i Pedro Rozas. Fornaguera explica que té il·lusió per ser president i que presenta un projecte transversal. Tot i que considera que la gestió dels últims anys “ha estat bona”, hi ha detalls que no li agraden. Afegeix que vol potenciar l’esport base i recuperar el torneig juvenil d’estiu, a més de fer pujar el primer equip a 3a Divisió.

L’assemblea de socis, en què es procedirà a la votació per a escollir el president, es farà el  proper 2 d’agost, a les 20h, al bar del Camp Municipal d’Esports.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.