14.8 C
Lloret de Mar

La junta electoral del CF Lloret accepta les dues candidatures presentades a les eleccions

Eduard Coloma i Tito Fornaguera han donat a conèixer els membres que formen les seves llistes.

Camp Municipal d'Esports
Camp Municipal d'Esports

Darreres Notícies

La junta electoral del Club de Futbol Lloret ha donat a conèixer les dues candidatures que s’han presentat per dirigir l’entitat en els pròxims sis anys. Les encapçalen Eduard Coloma, d’una banda, i Tito Fornaguera, de l’altra.

De l’equip de l’actual president en funcions, Eduard Coloma, format per set persones, cal destacar la presència de la primera dona en la història moderna de l’entitat que es presenta en una candidatura. Es tracta d’Angelina Bonet. A més, també hi ha Moisés García, Òscar Domènech, Jaume Bosch, Robert Hernández i Pep Cardona. Segons Coloma, va decidir presentar-se perquè l’equip continuava. Considera que s’ha fet “una bona feina” aquests últims sis anys i espera tornar a tenir “la confiança dels socis”.

Per la seva part, Tito Fornaguera ha presentat una candidatura formada per tres socis. A més d’ell, també hi ha Juan Carlos Poza i Carmelo Chinchilla. En cas de sortir escollida la candidatura, l’equip es completaria amb Sandra Soler, Francesc Cot i Pedro Rozas. Fornaguera explica que té il·lusió per ser president i que presenta un projecte transversal. Tot i que considera que la gestió dels últims anys “ha estat bona”, hi ha detalls que no li agraden. Afegeix que vol potenciar l’esport base i recuperar el torneig juvenil d’estiu, a més de fer pujar el primer equip a 3a Divisió.

L’assemblea de socis, en què es procedirà a la votació per a escollir el president, es farà el  proper 2 d’agost, a les 20h, al bar del Camp Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist