Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Urnes electorals (ACN).

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Urnes electorals (ACN).

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

La justícia manté per ara les eleccions el 14F i podria dir en plena campanya si les ajorna. El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Jaume Dulsat, candidat per Girona pel PDeCAT, assenyala que “va agafant forma el 14F, cosa que ens obliga a fer un sprint final per explicar les propostes, mentre ens preocupa que la jornada es pugui celebrar amb normalitat i seguretat” pel que fa a les mesures de prevenció contra la Covid-19.

En qualsevol cas, es manté el calendari electoral. Per aquest motiu, el passat dimecres es van designar els membres de les meses electorals a Lloret de Mar.

Si no hi ha canvis al respecte, i a l’espera de conèixer el protocol del 14F, hi haurà tres noves seus electorals a Lloret. El Teatre Municipal substituirà l’Escola Esteve Carles; el Pavelló Municipal d’Esports, al carrer dels Mestres, substituirà l’Escola Pere Torrent; i el Pavelló Pompeu Fabra substituirà l’Escola Pompeu Fabra. L’única seu que es manté és la de la Casa de la Cultura. El motiu del canvi de seus és per dotar de més espai i ventilació els col·legis electorals, a fi de garantir el desenvolupament de les eleccions amb seguretat i mesures antiCovid.

Imatge aèria del Teatre de Lloret de Mar.

Les quatre seus electorals obriran a les nou del matí i tancaran a les vuit del vespre, amb un total de 20.124 persones censades al municipi ambb dret a vot. En aquestes eleccions poden votar els espanyols residents al municipi i els residents absents que viuen a l’estranger.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.