1.7 C
Lloret de Mar
Imatge aèria del Teatre de Lloret de Mar, una de les noves seus.

El 14F es votarà al teatre, a dos pavellons i a la Casa de la Cultura de Lloret de Mar

Les quatre seus electorals obriran a les nou del matí i tancaran a les vuit del vespre, amb un total de 20.124 persones censades al municipi.

Imatge aèria del Teatre de Lloret de Mar, una de les noves seus.

Darreres Notícies

Les eleccions al Parlament de Catalunya, del pròxim 14 de febrer, se celebraran amb noves seus electorals a Lloret. És la novetat més destacada dels comicis, amb tres equipaments nous de la vila, modificant les seus habituals dels últims anys.

En concret, el Teatre Municipal substituirà l’Escola Esteve Carles; el Pavelló Municipal d’Esports, al carrer dels Mestres, substituirà l’Escola Pere Torrent; i el Pavelló Pompeu Fabra substituirà l’Escola Pompeu Fabra. L’única seu que es manté és la de la Casa de la Cultura.

Xavi Flores, regidor de Serveis Centrals, explica que canvien les seus per dotar de més espai i ventilació els col·legis electorals, a fi de garantir el desenvolupament de les eleccions amb seguretat i mesures antiCovid.

Les quatre seus electorals obriran a les nou del matí i tancaran a les vuit del vespre, amb un total de 20.124 persones censades al municipi ambb dret a vot. En aquestes eleccions poden votar els espanyols residents al municipi i els residents absents que viuen a l’estranger. El període de consulta del cens i la presentació de reclamacions ja estan oberts fins el 4 de gener.

En els comicis també es podrà votar per correu. En aquest sentit, s’ha engegat una campanya per informar de l’habilitació telemàtica per demanar el vot per correu. Hi ha temps fins al 4 de febrer i cal disposar d’un certificat IdCAT, T-CAT, DNI Electrònic o un certificat digital vàlid. També es pot sol·licitar de manera presencial a qualsevol oficina de Correus i Telègrafs.

spot_img

El + Vist