23.6 C
Lloret de Mar

La Lloret Night Shopping arriba amb una 30a d’activitats programades

Entre altres coses, se sortejarà una moto Honda Vision 110, a mitjanit a la plaça de l'Església i els premiats hauran de ser-hi presents.

Lloret Night Shopping del 2015
Lloret Night Shopping del 2015

Darreres Notícies

Avui arriba una nova edició de la Lloret Night Shopping, i ho fa amb novetats. Per exemple, es tornarà a fer un sorteig destacat, d’una moto Honda Vision 110 i diversos vals de regal per comprar en botigues de la vila, però es farà a mitjanit i els premiats hauran de ser presents. Serà a la plaça de l’Església, on hi haurà un estand de l’associació de comerciants.

Una altra novetat és que, a diferència dels últims anys, aquest cop s’ha volgut desvincular l’esdeveniment del Lloret Formula Weekend. Ha estat a petició dels mateixos comerciants, que consideren que l’esdeveniment té prou pes per celebrar-se sol, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg.

La tercera novetat és que hi ha activitats i promocions al llarg de tot el dia. I, de fet, els tiquets per al sorteig es poden aconseguir en qualsevol compra durant la jornada.

El que es manté igual és l’essència de la Night Shopping: les botigues podran obrir fins a dos quarts d’una de la matinada i es preveuen una trentena d’activitats variades. El públic podrà gaudir de diferents ofertes comercials, actuacions musicals, demostracions de ball, degustacions gastronòmiques, cocktails i espais infantils.

El gerent de l’Associació de Comerciants, Francesc Alsina, explica que l’esperit de la Night Shopping és atraure la gent a través de diferents accions.

El gruix de la Night Shopping comença a les 7 de la tarda i acabarà més enllà de la mitjanit. Al llarg de l’any se’n celebren dues. La segona acostuma a arribar el cap de setmana més pròxim a la Diada Nacional de Catalunya, per a tancar, de manera simbòlica, la temporada comercial d’estiu.

spot_img

El + Vist