8.4 C
Lloret de Mar
Elizabeth Keegan, en una acció promocional (Facebook)

La lloretenca Elizabeth Keegan, una de les 150 professionals més influents del sector turístic espanyol

Keegan ha volgut destacar que ha estat possible gràcies a la feina de tots els treballadors que formen Lloret Turisme.

Elizabeth Keegan, en una acció promocional (Facebook)

Darreres Notícies

La lloretenca Elizabeth Keegan és una de les 150 professionals més influents del turisme espanyol, segons un llistat elaborat per l’empresa Sergestur. És una llista consensuada per diferents professionals del sector, així com periodistes, gestors d’allotjament, professors universitaris i altres consultors.

Elizabeth Keegan es mostra molt contenta per haver estat una de les professionals reconegudes, però ha volgut destacar que ha estat possible gràcies a la feina de tots els treballadors que formen Lloret Turisme.

“Jo encapçalo un equip excepcional de persones a Lloret Turisme, la feina és de tots”

Elizabeth Keegan

Fa deu anys que Keegan va tornar a Lloret per treballar en el sector turístic. Abans, havia desenvolupat altres tasques, com la gestió de grans esdeveniments internacionals, així com altres projectes de l’àmbit cultural. Ara, com a gerent de Lloret Turisme, dedica els seus esforços en donar a la destinació el reconeixement que es mereix.

És la segona edició del llistat de Sergestur. Els criteris de selecció han estat els següents: les aportacions, l’experiència mostrada, els èxits reconeguts, el coneixement contrastat, el casos d’èxit, les actuacions realitzades, la comunicació aportada, el carisma i el reconeixement per part dels professionals del sector.

spot_img

El + Vist