29.9 C
Lloret de Mar
La Masia de Can Saragossa, nova seu de l'IdCAT.

La masia de Can Saragossa se suma als espais que tramiten l’IdCAT

Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

La Masia de Can Saragossa, nova seu de l'IdCAT.

Darreres Notícies

La masia de Can Saragossa se suma als espais municipals de Lloret de Mar que permeten obtenir el certificat digital IdCAT. Amb aquest nova seu, Lloret de Mar compta amb quatre equipaments que faciliten aquest identificador. Els altres tres són l’OIAC, el Puntet i la Biblioteca.

L’IdCAT és un identificador digital que permet fer tràmits amb les administracions des de qualsevol dispositiu mòbil, com el telèfon mòbil, l’ordinador o la tauleta. L’Ajuntament ha habilitat aquests equipaments municipals, perquè acullen força usuaris, segons el regidor de l’OIAC, Xavi Flores.

Des de l’ajuntament es recomana als veïns tenir activat l’IdCAT, per poder realitzar diferents tràmits en línia. Com per exemple presentar la declaració de la renda, demanar un certificat d’empadronament o fer una instància.

En el cas de la Masia de Can Saragossa, els horaris per obtenir el certificat digital són els matins dels dimarts i dijous. Cal demanar, però, cita prèvia, com a la resta d’equipaments.

L’IdCat és un certificat reconegut d’identificació i signatura electrònica. És gratuït i té un període màxim de validesa de quatre anys. Permet realitzar tràmits a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Lloret. Com a dada, l’any passat l’OIAC va tramitar més de 3.300 certificats IdCat. En aquests primers dos mesos del 2021 ja s’han tramitat gairebé 850.  

spot_img

El + Vist