10.6 C
Lloret de Mar
El dj lloretenc, al seu estudi.

La música del ‘dj’ Arnny Montana arriba al cinema

Forma part de la banda sonora de la pel·lícula 'Donde caben dos', estrenada fa poc a les sales i aviat a Netflix.

El dj lloretenc, al seu estudi.

Darreres Notícies

La música del dj lloretenc Arnny Montana arriba lluny: al cinema, a la televisió i fins i tot a la ràdio del Canadà. Una de les seves creacions, “Nasi goreng”, apareix a la pel·lícula ‘Donde caben dos’.

Estrenada als cinemes i ben aviat a Netflix, és una comèdia esbojarrada i molt coral, que creua un seguit d’històries sobre el món de les parelles, el sexe i l’amor. La protagonitzen Ernesto Alterio, Raúl Arévalo, Anna Castillo o Pilar Castro.

Arnny Montana es mostra molt content que la banda sonora de la pel·lícula inclogui la seva peça ‘Nasi Goreng’, el nom de la qual pren d’un plat indonesi.

Però aquesta no és l’única creació de l’Arnny Montana que ha arribat lluny. La composició “Rise” ha aparegut al popular programa d’Antena 3, “El Hormiguero”. A més, cal destacar que una altra creació del lloretenc, en concret “Strangers in sunlights”, ha estat número 1 a les llistes musicals d’una ràdio al Canada al llarg d’un mes.

El dj lloretenc explica que durant la pandèmia no ha parat de treballar al seu estudi però espera que aviat la situació millori i pugui recuperar els esdeveniments on punxava.

spot_img

El + Vist