7 C
Lloret de Mar

El lloretenc Albert Alarcón participa en els efectes visuals de ‘Pinocchio’ (Disney)

El jove, de 22 anys, viu al Canadà on troba a faltar la pastisseria, la família i la platja de Lloret.

-

Albert Alarcón ha participat a ‘Pinocchio’, la última pel·lícula de Disney amb persones reals (“life action”), com a integrant de l’equip d’efectes visuals. En concret, el jove lloretenc ha desenvolupat les animacions en 3D del film, que s’ha estrenat directament en ‘streaming’, a la plataforma de la companyia.

Alarcón té només 22 anys i es va formar a Barcelona sobre efectes visuals generats per ordinador. Li va sorgir l’oportunitat d’anar a treballar al Canadà, on l’empresa que li ha donat feina l’ha portat fins a la pel·lícula ‘Pinocchio’.

Des que està al Quebec, ha après moltes coses. Albert Alarcón reconeix que “és una indústria difícil, has de convèncer la gent amb els teus projectes, que ets bo amb les teves habilitats”.

L’Albert -que viu al Canadà des del 2021- explica que l’experiència l’ha permès fer-se adult i que creu que estarà uns quants anys fora de casa.

De Lloret troba a faltar la pastisseria Alarcón, la família i tenir la platja al costat a l’estiu. Això sí, no dubta en afirmar que està content d’haver pogut aprofitar aquesta oportunitats.

Es crearà una Taula Local de Capacitats Diferents i Accessibilitat

Aquest dissabte, 3 de desembre, se celebra el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat i aquí Lloret es farà un acte de commemoració.

L’Ajuntament crea un reglament per adjudicar els habitatges per a situacions d’emergència econòmica i social

La regidora d’Habitatge, Jennifer Pérez, ha explicat que comptar amb aquest reglament era una necessitat per poder establir de manera objectiva, fixa i, sobretot, transparent els criteris.

El ple ha escollit per unanimitat a David Tejero Garzón com a nou Síndic de la Ciutadania

Aquest dimecres acaba el mandat de Joaquim Teixidor i David Tejero prendrà possessió del càrrec dijous, 1 de desembre.
- Publicitat -