20.2 C
Lloret de Mar
El grup en una actuació

La música d’Héroes del Silencio obre el Clon Festival aquest dissabte

El grup que li fa tribut és Derivas, que actuarà a les 22.30 hores a la plaça Germinal Ros, amb el públic assegut i mantenint la distància física.

El grup en una actuació

Darreres Notícies

Un tribut a la mítica banda Héreos del Silencio obre la 17a edició del Clon Festival aquest dissabte. Anirà a càrrec del grup Derivas, que oferirà un repertori clàssic perquè tothom pugui reconèixer les cançons.

- Publicitat -

Hi haurà alguna cançó menys coneguda, però la majoria seran molt populars. De fet, el cantant, Diego Septiembre, ha avançat a la ràdio que oferiran al complet Senderos de tradición, el disc de més èxit de la banda.

Recordem que, atesa la situació de pandèmia que vivim, l’Ajuntament ha decidit canviar la ubicació del festival i es farà a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. Aquest emplaçament permetrà mantenir la distància entre el públic, que estarà assegut en cadires i haurà de portar la mascareta. Malgrat complir amb les mesures, el cantant està convençut que tothom passarà una molt bona estona.

Aquesta és la primera actuació de Derivas després de la pandèmia i la banda arriba a Lloret amb moltes ganes. El concert, que obrirà el Clon Festival d’aquesta temporada, tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts d’onze de la nit a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

spot_img

El + Vist