11.9 C
Lloret de Mar
El grup en una actuació

La música d’Héroes del Silencio obre el Clon Festival aquest dissabte

El grup que li fa tribut és Derivas, que actuarà a les 22.30 hores a la plaça Germinal Ros, amb el públic assegut i mantenint la distància física.

El grup en una actuació

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Un tribut a la mítica banda Héreos del Silencio obre la 17a edició del Clon Festival aquest dissabte. Anirà a càrrec del grup Derivas, que oferirà un repertori clàssic perquè tothom pugui reconèixer les cançons.

Hi haurà alguna cançó menys coneguda, però la majoria seran molt populars. De fet, el cantant, Diego Septiembre, ha avançat a la ràdio que oferiran al complet Senderos de tradición, el disc de més èxit de la banda.

Recordem que, atesa la situació de pandèmia que vivim, l’Ajuntament ha decidit canviar la ubicació del festival i es farà a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre. Aquest emplaçament permetrà mantenir la distància entre el públic, que estarà assegut en cadires i haurà de portar la mascareta. Malgrat complir amb les mesures, el cantant està convençut que tothom passarà una molt bona estona.

Aquesta és la primera actuació de Derivas després de la pandèmia i la banda arriba a Lloret amb moltes ganes. El concert, que obrirà el Clon Festival d’aquesta temporada, tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts d’onze de la nit a la plaça Germinal Ros, davant del Teatre.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.