4.6 C
Lloret de Mar

La PAH demana una postura ‘clara’ dels bancs de la vila en cas d’independència

La plataforma considera que el posicionament de les entitats financeres constitueix una ‘amenaça’ i que afegeix ‘incertesa’ a les persones que tenen execucions hipotecàries en marxa.

Una de les darreres accions de la PAH Lloret, consistent en ocupar una oficina bancària de la vila
Una de les darreres accions de la PAH Lloret, consistent en ocupar una oficina bancària de la vila

Darreres Notícies

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lloret (PAH) demana un posicionament clar als directors de les entitats bancàries de la vila, arran del polèmic comunicat del sector assegurant que els bancs i les caixes marxarien del país en el cas d’una Catalunya independent.

servicios profesionales jimenez

La plataforma ha donat a conèixer aquesta demanda a través d’una nota de premsa. Considera que el posicionament de les entitats financeres constitueix una ‘amenaça’ i que afegeix ‘incertesa’ a les persones que tenen execucions hipotecàries en marxa. Aquí a Lloret en són una quinzena de casos, almenys dels que tenen coneixement.

Enric Bonmatí, membre de la PAH, subratlla que “necessitem saber com afecta això a les persones amb contenciosos en marxa, cal dir que a la preocupació d’aquestes famílies s’hi afegeix un nou element que dificulta la sortida al malson anomenat hipoteca”.

Bonmatí afegeix que no han rebut cap resposta al respecte, tot i que no l’esperaven. “La resposta en general és en sentit contrari: es van retractant, hi ha qui ho desmenteix”, comenta.

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca assegura que la deslocalització de les sucursals bancàries és un mecanisme que afegeix més incertesa als usuaris afectats per desnonaments o execucions hipotecàries.

spot_img

El + Vist