7.2 C
Lloret de Mar

La Piscina celebra el Halloween amb una ‘Master Zombi Combat’

Consistirà en una activitat de Bodycombat, que es farà avui de les 18:30 a les 20 hores. Es convida els assistents a participar-hi disfressats i entrar en diferents sortejos.

Cartell de Halloween a la piscina
Cartell de Halloween a la piscina

Darreres Notícies

La Piscina s’uneix aquesta tarda a la celebració del Halloween amb el que titulat Master Zombi Combat. Consistirà en una activitat de Bodycombat, que es farà avui de dos quarts de set de la tarda a les vuit del vespre.

servicios profesionales jimenez

El director de l’equipament, Ricard Salinas, explica que d’aquesta manera presenten una de les dues novetats que hi ha aquesta temporada en les activitats dirigides. Igual que el Bodypump, el Bodycombat és un programa d’entrenament de l’empresa Les Mills. És un entrenament cardiovascular inspirat en les arts marcials, en que se segueix una coreografia configurada per cops de puny i cops de peu.

Des de la piscina conviden els assistents a participar-hi disfressats i podran entrar en diferents sortejos: un dinar per a dues persones, una mensualitat gratuïta, dos abonaments de 10 entrades, i una gorra i ulleres.

A més, aquests dies l’equipament està ambientat en el Halloween. I la Piscina també va celebrar ahir dimarts la castanyada amb un concurs de panellets. Els cuiners van ser els responsables dels cursos i els abonats de la Piscina.

spot_img

El + Vist