Dijous, 25 febrer 2021
9.4 C
Lloret de Mar
Recepció a l'Ajuntament als nous policies

La Policia Local de Lloret de Mar ha incorporat 8 nous efectius policials

En total, la plantilla compta amb un centenar d'agents.

Recepció a l'Ajuntament als nous policies

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

La Policia Local de Lloret ha incorporat 8 nous efectius policials. En total, la plantilla compta amb un centenar d’agents, que treballen les 24 hores del dia, repartits en tres torns, segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

Els nous agents han rebut la formació a l’Escola de Policia de Catalunya i fa uns dies es van incorporar a la policia local de Lloret.

El regidor assenyala que amb aquestes incorporacions, s’ha “rejovenit” la plantilla. Fonts municipals afegeixen que, en l’àmbit de la seguretat, “una de les prioritats és l’aposta per la policia de proximitat”.

Tant Sais com l’alcalde Dulsat van donar la benvinguda als nous policies dies enrere, a l’Ajuntament.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.