18.8 C
Lloret de Mar
Un vehicle de la policia local de Lloret

La policia local denuncia 30 persones que feien una festa a Lloret

Els fets han tingut lloc durant la nit d'aquest dissabte a diumenge, en el primer cap de setmana de confinament entre els municipis i al conjunt de Catalunya.

Un vehicle de la policia local de Lloret

Darreres Notícies

La Policia Local ha denunciat 30 persones que celebraven una festa a Lloret de Mar on no es respectaven les mesures de seguretat derivades de la pandèmia del coronavirus. Els fets han tingut lloc durant la nit d’aquest dissabte a diumenge, en el primer cap de setmana de confinament entre els municipis i al conjunt de Catalunya, i en el que han entrat en vigor noves mesures per aturar la interacció social (així com cultural i esportiva) a fi de frenar la segona onada de la Covid-19.

La tasca de la policia local ha consistit en desllotjar i denunciar els organitzadors de la festa, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, segons ha publicat l’alcalde Jaume Dulsat a les seves xarxes socials.

Policia Local de Lloret en un control del toc de queda
La Policia Local de Lloret en un control durant el toc de queda

Segons fonts municipals, els fets estan en fase d’investigació per part de la unitat de policia administrativa de la Policia Local de Lloret.

Però aquesta no és l’única xifra que cal destacar d’aquest cap de setmana. Aquest dissabte al matí s’han realitzat 36 denúncies a la vila per incompliment de les últimes mesures anti-Covid. 13 de les quals estan relacionades amb la prohibició de sortir o entrar del municipi i 5 per no portar posada la mascareta.

spot_img

El + Vist