16 C
Lloret de Mar
Un vehicle de la policia local de Lloret

La policia local denuncia 30 persones que feien una festa a Lloret

Els fets han tingut lloc durant la nit d'aquest dissabte a diumenge, en el primer cap de setmana de confinament entre els municipis i al conjunt de Catalunya.

Un vehicle de la policia local de Lloret

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

La Policia Local ha denunciat 30 persones que celebraven una festa a Lloret de Mar on no es respectaven les mesures de seguretat derivades de la pandèmia del coronavirus. Els fets han tingut lloc durant la nit d’aquest dissabte a diumenge, en el primer cap de setmana de confinament entre els municipis i al conjunt de Catalunya, i en el que han entrat en vigor noves mesures per aturar la interacció social (així com cultural i esportiva) a fi de frenar la segona onada de la Covid-19.

La tasca de la policia local ha consistit en desllotjar i denunciar els organitzadors de la festa, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, segons ha publicat l’alcalde Jaume Dulsat a les seves xarxes socials.

Policia Local de Lloret en un control del toc de queda
La Policia Local de Lloret en un control durant el toc de queda

Segons fonts municipals, els fets estan en fase d’investigació per part de la unitat de policia administrativa de la Policia Local de Lloret.

Però aquesta no és l’única xifra que cal destacar d’aquest cap de setmana. Aquest dissabte al matí s’han realitzat 36 denúncies a la vila per incompliment de les últimes mesures anti-Covid. 13 de les quals estan relacionades amb la prohibició de sortir o entrar del municipi i 5 per no portar posada la mascareta.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.