13.7 C
Lloret de Mar
Theresa May

La preocupació pel Brexit arriba fins a Lloret de Mar, però sense afectar el turisme

Representants del Consolat Britànic s'han reunit aquesta setmana amb l'alcalde de Lloret i han decidit convocar una reunió per informar els 358 britànics empadronats a Lloret sobre el Brexit.

Theresa May

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

A Lloret de Mar hi ha 358 britànics empadronats. Per buscar la manera d’acostar-s’hi i poder-los informar sobre com els pot afectar el Brexit, el Consolat del Regne Unit s’ha reunit aquesta setmana amb l’alcalde, Jaume Dulsat.

En aquesta primera trobada, han acordat adreçar-se a tots aquests veïns per carta i fer una reunió on es tractarà com els afecta l’acord del Brexit, així com resoldre els dubtes que puguin tenir, que, segons l’alcalde, són molts i variats.

La preocupació pel Brexit va ser un dels temes que es van parlar a Fitur, la Fira de Turisme de Madrid. A Lloret, però, sembla que la sortida del Regne Unit de la Unió Europea no afecta al turisme.

Jaume Dulsat, a Fitur

L’alcalde recorda que el 2018 van venir a la destinació més de 94.000 britànics, que suposen el 9% del total de visitants i conformen el tercer mercat més important, després del nacional i el francès. Les xifres per aquesta temporada es preveuen similars. Però, a més a més, Jaume Dulsat apunta que la diversitat de mercats amb què treballa Lloret afavoreix a compensar les davallades que hi pugui haver.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.