11.9 C
Lloret de Mar
El CF Lloret

La pròxima temporada arriba amb un nou format en la Primera Catalana de Futbol

Aquesta novetat afecta directament el Club de Futbol Lloret.

El CF Lloret

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

Els clubs de futbol i futbol sala de Lloret de Mar ja saben com seran les lligues de la pròxima temporada i les dates d’inici. La Federació Catalana de Futbol ha decidit que les competicions dels primers equips comencin el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, sempre que no ho impedeix la situació sanitària de la Covid-19.

Pel que fa al format, hi ha una novetat destacada en la Primera Catalana de futbol, que afecta directament el Club de Futbol Lloret. Aquesta temporada hi haurà dos grups de 20 equips en aquesta categoria que, a la vegada, cadascun es dividirà en dos subgrups de 10 equips. Es disputarà una primera fase en què del primer al quart classificat passaran a disputar una fase d’ascens, mentre que del cinquè al desè jugaran una fase de permanència.

És un format innovador del qual encara s’haurà de detallar quantes places hi haurà d’ascens i descens. De moment, qui ha donat la seva opinió és l’entrenador del Club de Futbol Lloret. Albert Batllosera admet que “no m’atrau d’entrada, el marge d’error serà més petit i els equips s’hauran d’assegurar com més punts millor”.

Pel que fa a la resta de categories de futbol i de futbol sala, tant amateur com de base, el format serà el mateix, tot i que en alguns casos hi haurà més grups a la demarcació de Girona.

Jordi Bonet, directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat federatiu a la demarcació de Girona, explica que han triat aquest format perquè hi havia “poques alternatives” i així “juguen els equips de més proximitat”, un sistema “més econòmic”. Bonet confia en què les competicions puguin començar a principis d’octubre i que els partits es puguin jugar amb una certa normalitat.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.