7.5 C
Lloret de Mar
El CF Lloret

La pròxima temporada arriba amb un nou format en la Primera Catalana de Futbol

Aquesta novetat afecta directament el Club de Futbol Lloret.

El CF Lloret

Darreres Notícies

Els clubs de futbol i futbol sala de Lloret de Mar ja saben com seran les lligues de la pròxima temporada i les dates d’inici. La Federació Catalana de Futbol ha decidit que les competicions dels primers equips comencin el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, sempre que no ho impedeix la situació sanitària de la Covid-19.

Pel que fa al format, hi ha una novetat destacada en la Primera Catalana de futbol, que afecta directament el Club de Futbol Lloret. Aquesta temporada hi haurà dos grups de 20 equips en aquesta categoria que, a la vegada, cadascun es dividirà en dos subgrups de 10 equips. Es disputarà una primera fase en què del primer al quart classificat passaran a disputar una fase d’ascens, mentre que del cinquè al desè jugaran una fase de permanència.

És un format innovador del qual encara s’haurà de detallar quantes places hi haurà d’ascens i descens. De moment, qui ha donat la seva opinió és l’entrenador del Club de Futbol Lloret. Albert Batllosera admet que “no m’atrau d’entrada, el marge d’error serà més petit i els equips s’hauran d’assegurar com més punts millor”.

Pel que fa a la resta de categories de futbol i de futbol sala, tant amateur com de base, el format serà el mateix, tot i que en alguns casos hi haurà més grups a la demarcació de Girona.

Jordi Bonet, directiu de la Federació Catalana de Futbol i delegat federatiu a la demarcació de Girona, explica que han triat aquest format perquè hi havia “poques alternatives” i així “juguen els equips de més proximitat”, un sistema “més econòmic”. Bonet confia en què les competicions puguin començar a principis d’octubre i que els partits es puguin jugar amb una certa normalitat.

spot_img

El + Vist