1.7 C
Lloret de Mar
Un pare i una filla, participant del concurs de disfresses al carrer a Lloret, en una edició anterior.

La ràdio de Lloret de Mar organitza un concurs de carnaval en línia

Es premiarà la disfressa més original i creativa. Hi ha temps de participar fins el 14 de febrer.

Un pare i una filla, participant del concurs de disfresses al carrer a Lloret, en una edició anterior.

Darreres Notícies

Arribem el cap de setmana de Carnaval, en que les restriccions vigents per la Covid19 impedeixen la celebració de cada any al carrer. Per mantenir les ganes de gresca dels veïns i copsar el nivell habitual, la ràdio de Lloret de Mar ha organitzat un concurs de disfresses online.

Proposa a tothom que ho vulgui que es faci una fotografia -sol, amb parella, família o grup (sempre respectant el grup bombolla)- amb una disfressa creativa i original.

Les persones interessades han d’enviar la fotografia al correu concurs@novaradiolloret.org amb les dades de contacte (nom i telèfon). El jurat del programa ‘Amb K de Kultura’ premiarà la millor disfressa d’entre tots els participants. El premi és un àpat a casa per a dues persones del restaurant Studio 66.

El termini de presentació de les fotografies del concurs de carnaval online de Nova Ràdio Lloret ja és obert fins el 14 de febrer (a les 12 de la nit). El veredicte es donarà a conèixer el dia de l’enterrament de la sardina, el proper 17 de febrer, a través de les xarxes socials de la ràdio de Lloret de Mar.

Consulta les bases del concurs.

Cartell del carnaval online de la radio.
spot_img

El + Vist