13.8 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament i les colles acorden suspendre la gran rua del Carnaval del 2021

Lloret, Blanes i Tossa han anul·lat el Carnaval de la Costa Brava Sud de l'any que ve i el consistori lloretenc assegura que compten amb la unanimitat de les colles locals.

Carnaval 2020
Carnaval 2020

Darreres Notícies

Suspesa la rua de Carnaval del 2021. Els ajuntaments de Lloret, Blanes i Tossa han decidit anul·lar el Carnaval de la Costa Brava Sud davant de la incertesa que provoca la situació de pandèmia que estem vivint.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Festes de Lloret, Cristian Fernández, argumenta que, malgrat que queda molt pel Carnaval la decisió s’havia de prendre ja perquè moltes colles ja estaven preparant-se. De fet, el mateix regidor es va reunir ahir a la tarda amb els representants de les colles lloretenques per consensuar la decisió i assegura que tothom entén que la situació és complicada i hi va haver unanimitat.

La rua de Carnaval de la Costa Brava Sud és de les més concorregudes de la zona, amb prop de 120.000 persones. Tot i que l’any que ve l’esdeveniment no se celebrarà, des de l’Ajuntament treballaran per poder organitzar altres activitats per celebrar el Carnaval a Lloret de Mar, sempre tenint en compte totes les mesures que calgui aplicar per garantir la seguretat de la ciutadania.

Les activitats, però, es programaran quan s’acosti la data i en funció de com estigui la situació de pandèmia en aquell moment.

spot_img

El + Vist