11.2 C
Lloret de Mar
Carnaval 2020

L’Ajuntament i les colles acorden suspendre la gran rua del Carnaval del 2021

Lloret, Blanes i Tossa han anul·lat el Carnaval de la Costa Brava Sud de l'any que ve i el consistori lloretenc assegura que compten amb la unanimitat de les colles locals.

Carnaval 2020

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Suspesa la rua de Carnaval del 2021. Els ajuntaments de Lloret, Blanes i Tossa han decidit anul·lar el Carnaval de la Costa Brava Sud davant de la incertesa que provoca la situació de pandèmia que estem vivint.

El regidor de Festes de Lloret, Cristian Fernández, argumenta que, malgrat que queda molt pel Carnaval la decisió s’havia de prendre ja perquè moltes colles ja estaven preparant-se. De fet, el mateix regidor es va reunir ahir a la tarda amb els representants de les colles lloretenques per consensuar la decisió i assegura que tothom entén que la situació és complicada i hi va haver unanimitat.

La rua de Carnaval de la Costa Brava Sud és de les més concorregudes de la zona, amb prop de 120.000 persones. Tot i que l’any que ve l’esdeveniment no se celebrarà, des de l’Ajuntament treballaran per poder organitzar altres activitats per celebrar el Carnaval a Lloret de Mar, sempre tenint en compte totes les mesures que calgui aplicar per garantir la seguretat de la ciutadania.

Les activitats, però, es programaran quan s’acosti la data i en funció de com estigui la situació de pandèmia en aquell moment.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.