4.9 C
Lloret de Mar

La Residència Continental organitza una caminada solidària per conscienciar sobre l’Alzheimer

Es farà dilluns que ve, 16 de setembre, i es demana la col·laboració de voluntaris per acompanyar les persones grans amb mobilitat reduïda.

Residència Continental
Residència Continental

Darreres Notícies

La Residència Continental de Lloret fa una crida per trobar voluntaris per a una marxa solidària que faran dilluns vinent amb la voluntat de conscienciar la població sobre l’Alzheimer, una malaltia que actualment afecta 46 milions de persones a tot el món.

La directora del centre, Carlota Garcia, considera que és important sensibilitzar la ciutadania i fer visible que els que més pateixen són els familiars. Per fer possible la caminada, la directora convida a tothom a col·laborar-hi. Els participants sortiran a dos quarts d’onze del matí des de la residència i caminaran pel passeig marítim. Després, tornaran per fer un refrigeri.

Cal destacar que l’Alzheimer és la malaltia que més preocupa a les persones grans. Segons la Fundació Pasqual Maragall, cada 3 segons es diagnostica un nou cas de demència en el món. A més, remarca que si no hi ha una cura efectiva l’any 2050, el nombre de casos s’haurà triplicat. Carlota Garcia reconeix que a la residència Continental cada cop en tenen més casos.

Les persones que vulguin col·laborar amb la marxa solidària de dilluns vinent, han de contactar amb la Residència Continental, al carrer Camí de les Cabres, número 45, o al telèfon 972 371 928.

spot_img

El + Vist