7.6 C
Lloret de Mar

La segona Panic Race és un èxit absolut, amb els 550 dorsals esgotats

L'organització valora molt positivament les novetats, com ara el canvi de recorregut, la creació de nous personatges o un nou concurs de maquillatge.

Un moment de la Panic Race (@suspensivof)
Un moment de la Panic Race (@suspensivof)

Darreres Notícies

Èxit a la segona edició de la Panic Race. Els organitzadors estan molt contents perquè han aconseguit esgotar els 550 dorsals disponibles i perquè el públic, asseguren, ha quedat molt content.

L’organització va a càrrec del Club Atletisme Lloret – La Selva i La Caravana de les Arts. Àngel Mullera, representant del club i director esportiu de la prova, mostra la satisfacció per l’elevada participació.

“Molt contents de la segona edició de la Fitel Network Panic Race Volumen 2: vam arribar a 550 participants, tots els dorsals disponibles”

Àngel Mullera

Un dels aspectes que han agradat molt és el canvi de recorregut respecte a la primera edició, perquè així els participants repetidors no sabien per on passarien.

“Sobretot a la gent repetidora li va agradar molt venir i ben bé no saber per on els portaríem”

Àngel Mullera

També, com a novetat, es va crear un concurs de maquillatge, que s’ha sumat al de disfresses. Tots dos van tenir molts inscrits.

Per part de La Caravana de les Arts, Paco Moreno explica que també van crear personatges nous que han tingut molt bona acollida per part dels participants. A més, han comptat amb la col·laboració dels lloretencs Víctor Peralta i Juan Ureña.

“Hem canviat personatges, hem optat per col·locar personatges clàssics del món del terror i, a part, hem mantingut algun personatge que l’any passat va funcionar molt bé”

Paco Moreno
Uns personatges de la Panic Race (@suspensivof)
Uns personatges de la Panic Race (@suspensivof)

Des de l’organització agraeixen tot el suport rebut per part de l’Ajuntament, de Fitel Network i la resta de patrocinadors, de Segurpol i també del grup d’alumnes de 3r i 4t d’ESO de l’institut escola que han fet de voluntaris a la prova.

spot_img

El + Vist